Sport 11 Mai 2016 16:30
Kim Rasmussen nu va continua pe banca tehnica la CSM Bucuresti incepand din sezonul urmator, iar primele variante de inlocuire vehiculate sunt Jakob Vestergaard, Jorge Duenas si Herbert Muller. Din vara, Rasmussen va antrena nationala feminina de handbal a Ungariei.

Deocamdata, nici forul maghiar, nici campioana Romaniei nu au anuntat nimic oficial pe aceasta tema, insa in cele doua zile de competitii ale turneului Final 4, in centrul de presa, s-a vorbit mult despre faptul ca Rasmussen va ramane in Capitala Ungariei. Discutiile au fost demarate cu mult timp inainte de faza finala a Ligii Campionilor, au fost confirmate inclusiv de Katalin Palinger, una dintre cele mai importante personaje ale Federatiei Ungare.

Imediat dupa finala cu Gyor (29-26 dupa aruncarile de la 7 metri), Kim Rasmussen nu a vrut sa vorbeasca despre viitorul sau, a avut o singura preferinta: "Doresc doar sa ma bucur doar de acest succes. Maine voi vorbi oficial despre viitorul meu" a spus atunci Kim Rasmussen

Echipa a revenit luni la Bucuresti, insa nimeni nu a putut face vreu plan, nu s-au purtat discutii, in conditiile in care toata ziua a fost ocupata cu actiuni de protocol, vizita inclusiv la presedintele tarii, Klaus Johannis, si cu aparitii televizate. Marti, dupa ce lucrurile s-au mai asezat, problemele au inceput sa se clarifice: Kim Rasmussen va pleca la sfarsitul sezonului de la CSM Bucuresti, el avand deja un acord cu nationala Ungariei, informeaza MEDIAFAX.

Antrenorul danez si-a desfasurat activitatea in ultimele luni la CSM Bucuresti, dar a pregatit in paralel si nationala Poloniei. Acel rol dublu nu va mai fi posibil si din vara. Federatia maghiara i-a oferit un contract generos lui Kim Rasmussen, peste posibilitatile CSM Bucuresti. In plus, il doreste full-time, cu drepturi exclusive. In aceste conditii, oficialii bucuresteni au inteles ca trebuie sa gaseasca o alta varianta de antrenor pentru CSM, in tentativa de a-si apara titlul in Liga Campionilor, in sezonul 2016-2017.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.