Sport 8 Mai 2016 13:20
Monique Chantal, sora cea mare a fotbalistului camerunez Patrick Ekeng a declarat pentru postul britanic de televiziune BBC ca fratele sau s-a simtit foarte obosit inaintea meciului de vineri cu Viitorul Constanta.

"I-a spus celui mai bun prieten ca se simte foarte obosit si ca nu poate juca. Patrick era foarte generos, era un gentleman. Este extrem de dureros ceea ce se intampla, lasa in urma o familie frumoasa, e ca un cosmar ce traim noi acum" a declarat pentru BBC, Monique Chantal, sora cea mare a camerunezului Patrick Ekeng.

Mama fotbalistului, Celine Chem spune ca a vorbit ultima data cu fiul sau joi seara, cu 24 de ore inainte de tragedie, despre casa pe care Patrick Ekeng o construia in capitala Camerunului, Yaounde.

" In mod normal vorbeam in fiecare zi. Dar pentru ca ma aflam in sat, a trimis pe cineva sa ma vada si urma sa-l sun eu cand ma intorceam. E dificil sa vorbesc acum despre fiul meu, dar cred in Dumnezeu si ma supun dorintei Lui. Daca acesta este fotbalul si asa trebuie sa fie viata fotbalistilor profesionisti atunci ar trebui sa reflectam serios la acest lucru.” a spus mama fotbalistului Patrick Eken, potrivit MEDIAFAX.

BBC noteaza ca oficialii clubului Dinamo au anuntat ca vor suporta toate costurile privind repatrierea fotbalistului Camerunez.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit dupa ce a suferit un soc cardiogen si s-a prabusit pe teren in minutul 69 al partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, la doar sapte minute dupa ce intrase pe teren. Medicii au incercat sa-l resusciteze pe mijlocas peste 80 de minute, fara succes insa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.