Sport 8 Mai 2016 10:40
Claudio Ranieri si capitanul Wes Morgan au ridicat impreuna trofeul de campioni ai Angliei.

Leicester a sarbatorit primul titlu din istorie cu o victorie, 3-1 impotriva echipei Everton iar fanii au petrecut pana dimineata la pub-urile din jurul jurul stadionului King Power.

Euforic, dupa succesul surprinzator din Premier League, Claudio Ranieri i-a indemnat pe fanii lui Leicester sa viseze in continuare. “Acum suntem in Liga Campionilor. Am devenit o echipa de top si trebuie sa ne gandim deja la sezonul urmator pentru ca avem o fundatie extrem de solida. Lumea viseaza iar eu le spun doar atat: continuati sa visati! Nici nu stiu ce sa le spun acestor suporteri minunati. Ei erau cu gandul la trofeu, eu le-am spus “dilly-ding dilly-dong”, ei s-au trezit si au vazut ca visul devenise realitate. A fost un sezon nebun, le multumesc fanilor, au fost incredibili si ne-au impins de la spate in tot acest an.” a spus Claudio Ranieri la finalul meciului cu Everton, informeaza MEDIAFAX.

Managerul lui Leicester si-a stabilit deja strategia pentru sezonul viitor: le-a cerut fotbalistilor sa nu plece de la echipa. Ranieri e convins ca si in sezonul viitor Leicester va da lovitura.

“Credeti ca momentul meu s-a incheiat acum? Nici vorba! Acum abia incepe! Eram sigur ca va veni si acel moment al carierei mele cand voi castiga un titlu. Am fost foarte concentrat sa raman calm iar acum sunt foarte, foarte, foarte fericit. Au fost momente incredibile pentru mine, pentru ca nu mai sunt tocmai tanar. Sa ridic acest trofeu este extraordinar: sunt campionul Angliei. Am mai castigat eu ceva trofee prin Spania sau Italia, dar sa fiu campion aici e fabulous” a incheiat Claudio Ranieri.

La finalul meciului cu Everton, cel mai fericit fotbalist era capitanul lui Leicester, Wes Morgan. Acesta a ridicat trofeul cantand “Barcelona pregateste-te pentru ca venim sa te batem!”

Citeste si:
Mai poate fi oprită FCSB? Situație fără precedent în noul format al...
Mai poate fi oprită FCSB?...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.