Sport 7 Mai 2016 12:40
Calfiicata in finala turneului de la Madrid, Simona Halep o va intalni in aceasta seara, incepand cu ora 19.00 pe sportiva din Slovacia, Dominika Cibulkova. Meciul se va desfasura pe terenul central, Manolo Santana.

In meciurile directe, jucatoarea din Slovacia conduce cu 3-1. Singura victorie reusita de romanca a avut loc in 2012, la Bruxelles, pe zgura. Cele doua sportive nu s-au mai intalnit din ianuarie 2014, de la Australian Open, unde Cibulkova a castigat in minimum de seturi.

Pentru prezenta in finala turneului de la Madrid, Simona Halep si-a asigurat un cec de 447.630 de euro si 650 de puncte WTA.

Tot astazi, se vor disputa si cele doua semifinale ale probei de dublu, in care sunt implicati alti doi romani: Horia Teacau si Florin Mergea.

De la ora 13.00, Jean-Julien Rojer - Horia Tecau, favoriti 3 ai turneului, vor juca impotriva principalilor favoriti de la Madrid, sportivii francezi Pierre-Hugues Herbert si Nicolas Mahut, in timp ce nu mai devreme de ora 17.00, Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna, favoriti 6, vor juca impotriva cuplului Ivan Dodig(Bosnia) - Marcelo Melo(Brazilia), favoriti 4.

Ambele meciuri de dublu vor avea loc pe terenul Arantxa Sanchez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.