Sport 7 Mai 2016 10:40
Finala Cupei Romaniei, care trebuia sa se dispute, marti, pe data de 10 mai, a fost amanata, dupa decesul mijlocasului in varsta de 26 de ani al echipei Dinamo, Patrick Ekeng, a anuntat purtatorul de cuvant al Federatiei Romane de Fotbal, Gabriel Berceanu.
Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a decis amanarea finalei Cupei Romaniei, care trebuia sa se dispute intre echipele Dinamo si CFR Cluj. Moartea fotbalistului camerunez de la Dinamo, Patrick Ekeng, a determinat reprogramarea ultimului act al Cupei. Totodata, purtatorul de cuvant al Federatiei Romane de Fotbal, Gabriel Berceanu, a anuntat ca decizia de amanare a meciurile din etapa a 10-a din play-off, respectiv play-out, apartine Ligii Profesioniste de Fotbal, informeaza MEDIAFAX.

"E clar ca finala Cupei Romaniei se va amana. Vom stabili impreuna cu cele doua cluburi, Dinamo si CFR Cluj, o data la care se va juca. Vrem sa propunem amanarea tuturor competitiilor organizare de Federatie, adica ligile inferioare si de juniori. Cele de Liga 1 depind de Liga Profesionista de Fotbal", a declarat purtatorul de cuvant al Federatiei Romane de Fotbal, Gabriel Berceanu, pentru DolceSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.