Sport 6 Mai 2016 14:18
Asociatia George Ogararu pentru Cultura si Sport si CSA Steaua au anuntat, vineri, ca biletele pentru evenimentul „Uniti pentru Mihai Nesu“ au fost puse in vanzare.

Cei care doresc sa contribuie la recuperarea celui cunoscut drept „Bichonul“ sunt invitati sa achizitioneze tichetele de acces pentru partida din 9 mai, organizata la Sala Polivalenta, care le va aduce fata in fata pe echipele Stelei din 1986 si 2006.

Bilete sunt disponibile la preturi cuprinse intre 25 si 75 de lei si pot fi cumparate de la Sala Polivalenta, dupa cum urmeaza:

  • Vineri: 15:00 – 20:00;
  • Sambata: 10:00 – 18:00;
  • Duminica: 10:00 – 18:00;
  • Luni: incepand cu ora 13:00.

In urma cu cinci ani, Mihai Nesu a suferit un accident la coloana vertebrala, in urma caruia a ramas paralizat aproape complet. De atunci si pana astazi, fostul fundas urmeaza un program de tratament si terapie in SUA, iar organizatorii evenimentului caritabil vor directiona banii proveniti din bilete pentru acoperirea acestor costuri.

„Recuperarea este foarte scumpa: trei luni de tratament in SUA necesita 45.000 de euro, sase luni 90.000 de euro, un an 180.000 de euro. Mihai a reusit sa mearga acolo doar de doua ori pentru acest tratament, cinci luni in 2012 si trei in 2015. Pentru ca drumul este foarte solicitant pentru starea lui medicala si din pricina acestuia sansele de progres se injumatatesc, doctorii i-au transmis ca urmatoarea deplasare ar trebui sa fie de un an sau minimum sase luni. De aceea am dat startul acestei actiuni de strangere de fonduri pentru Mihai, care va incepe pe 9 mai 2016 si va continua pe parcursul tuturor anilor de tratament“, a declarat Andreea Ogararu, vicepresedinte al Asociatiei George Ogararu pentru Cultura si Sport, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

In varsta de 33 de ani, Mihai Nesu este un reper pentru istoria recenta a Stelei, echipa in tricoul careia a activat sapte sezoane. Ulterior, cel cunoscut drept „Bichonul“ s-a transferat la clubul olandez FC Utrecht, unde trei ani mai tarziu avea sa-si incheie cariera de fotbalist, in urma unui eveniment tragic. Mai exact, in timpul antrenamentului din 10 mai 2011, Mihai Nesu a avut un contact cu un coleg, in urma caruia a cazut si a suferit o fractura in zona cervicala, care l-a lasat paralizat aproape complet. La cinci ani de la accident, starea lui de sanatate inca nu a suferit modificari pozitive majore, atat de mult asteptate.

Citeste si:
Tratamentul anginei pectorale: opțiuni medicamentoase și proceduri
Tratamentul anginei...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.