Sport 4 Mai 2016 11:24
Presa din Europa si cea din America de Sud lauda echipa antrenata de Diego Simeone, Atletico Madrid, dupa meciul de la Munchen, scor 1-2 cu Bayern. Chiar daca a pierdut, Atletico Madrid s-a calificat in finala Ligii Campionilor, care se va juca pe 28 mai, la Milano.

"Urati, puternici si finalisti", a titrat cotidianul mexican Record.com, dupa ce Ateltico Madrid a reusit sa reziste asediului de la Munchen, cu Bayern, si s-a calificat dupa doi ani in finala Ligii Campionilor.

"Incredibilul Cholo. Fotbal tiki-taka, jucat cu cutitul intre dinti, fotbal-posesie, fotbal cu emotii violente, fotbal german, fotbal spaniol. Sa ne intelegem: Atletico Madrid poate fi oprita intr-o zi, dar doar daca isi face singura harakiri.", a fost comentariul jurnalistilor cotidianului argentinian Olé, potrivit MEDIAFAX.

"Drama Bayern", a titrat cotidianul Bild, care asociaza eliminarea nemtilor cu gustul amar al biterului.

"Finala Ligii Campionilor se va juca fara echipa antrenata de Josep Guardiola, care a ratat de trei ori calificarea in ultimul act al competitiei, dupa ce a fost eliminat de cele trei mari echipe din Spania, Real Madrid, Barcelona si Atletico Madrid. Guardiola nu a fost niciodata aproape de finala cu Bayern cum a fost acum.", a continuat cotidianul german Bild.

Finala Ligii Campionilor se va juca in acest an la Milano, pe legendara arena unde Diego Simeone a jucat in tricoul lui Inter, in perioada 1997-1999.

"San Siro il asteapta pe Cholo Diego Simeone. Suferinta, aparare si infrangere, dar Atletico vine la Milano.", au scris jurnalistii italieni de la Gazzetta dello Sport.

Ziarele spaniole din Catalunya, El Mundo Deportivo si Sport, lauda performanta echipei lui Diego Simeone. "Atletico Madrid va fi in finala de la Milano. O echipa mare, care nu a incetat niciodata sa creada ca poate fi cea mai buna din Europa", a titrat El Mundo Deportivo, in timp ce jurnalistii de la Sport au scris: "Ce mod de a suferi! Atletico Madrid a scris o noua pagina din istoria incredibila a fotbalului!"

Atletico Madrid (Spania) a pierdut, marti, scor 1-2, meciul jucat in deplasare cu Bayern Munchen (Germania), dar a reusit calificarea in finala Ligii Campionilor, dupa ce in tur s-a impus, scor 1-0, pe teren propriu.

Citeste si:
Real Madrid, FC Barcelona și Juventus Torino, admise în viitoarea...
Real Madrid, FC Barcelona și...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.