Sport 2 Mai 2016 12:40
Irina Camelia Begu, locul 35 WTA, s-a calificat in turul al doilea la turneul de la Madrid, dupa ce a invins-o, in trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-4, pe Eugenie Bouchard din Canada, numarul 46 mondial, si va juca cu Garbine Muguruza, cap de serie numarul trei.

Eugenie Bouchard a inceput perfect meciul cu Irina Begu din runda inaugurala a turneului de la Madrid si s-a distantat la 4-1 in primul set. Sportiva din Romania nu a cedat si a castigat cinci game-uri consecutive si a inchis mansa in favoarea sa cu 6-4.

Setul secund s-a desfasurat dupa aceleasi coordonate. Bouchard a condus cu 3-0, insa, de aceasta data, si-a pastrat avantajul pana la final si s-a impus cu 6-3. Decisivul a fost echilibrat, cu multe rasturnari de situatie. La 5-4 in favoarea sa, Irina Begu a castigat pe serviciul advers si a inchis meciul.

S-a terminat 6-4, 3-6, 6-4 pentru sportiva din Romania, la capatul unui meci maraton, ce a durat 2 ore si 33 de minute, precizeaza MEDIAFAX.

In turul al doilea al turneului de la Madrid, Irina Begu o va intalni pe a treia favorita la castigarea trofeului, Garbine Muguruza, din Spania. In turul secund la competitia spaniola s-au mai calificat alte doua romance, Patricia Tig si Simona Halep. Monica Niculescu a fost eliminata de Louisa Chirico, din Statele Unite ale Americii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.