Sport 27 Aprilie 2016 15:22
Presa din Turcia scrie ca salariul lui Mircea Lucescu la Galatasaray ar putea ajunge la 3 milioane de euro. Antrenorul roman ar putea ajunge la Istanbul in aceasta vara si il va avea secund pe fiul sau, Razvan Lucescu.

Mircea Lucescu mai are doar cateva saptamani pe banca lui Sahtior Donetk. Tehnicianul roman se afla la gruparea din Ucraina din 2004, dar a anuntat deja ca nu iti va mai prelungi intelegerea cu gruparea alaturi de care a cucerit tilul de campion de 8 ori.

Presa turca abunda de informatii potrivit carora antrenorul in varsta de 70 de ani va reveni in campionatul Turciei. Hurriyet noteaza ca Galatasaray este cel mai aproape de a obtine semnatura romanului. Conform sursei citate, Galata i-a oferit lui Lucescu un salariu intre 2,5 si 3 milioane de euro pe primul sezon si un buget de transferuri de 65 de milioane de euro. Lucescu i-a informat pe oficialii clubului turc ca se va prezenta la negocieri dupa 15 mai, data la care se incheie campionatul din Ucraina.

Lucescu a mai antrenat-o pe Galatasaray in perioada 2000-2002 reusind sa castige campionatul si SuperCupa Europei, precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.