Sport 23 Aprilie 2016 13:30
Starul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va fi indisponibil pentru meciul, din deplasare, cu Rayo Vallecano.In schimb, la gazde, va reveni internationalul roman Razvan Rat, care s-a recuperat dupa accidentarea la umar si va fi in lotul echipei lui Paco Jemez pentru meciul cu Real.
Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, spera ca portughezul Cristiano Ronaldo sa fie apt pentru partida de marti, 26 aprilie, cu Manchester City, din turul semifinalelor Ligii Campionilor. Partida se va disputa in Anglia, de la ora 21:45. Cristiano Ronaldo e golgheterul Realului si in acest sezon, cu 47 de reusite in 44 de partide.

"Cristiano Ronaldo nu va juca in meciul cu Rayo. Va ramane acasa acum, iar pentru urmatorul meci vom vedea. Cu siguranta isi doreste sa joace intotdeauna, dar stie si el ca maine nu se poate. A avut ceva in ultimul meci si gandurile tuturor sunt pentru meciul de marti. Nu cred ca va juca maine, desi privim meciul cu Rayo ca pe o finala. E un lucru bun ca isi doreste intotdeauna sa joace si sa ajute si vrea din ce in ce mai mult de fiecare data. Asta e foarte important", a declarat Zinedine Zidane intr-o conferinta de presa, potrivit MEDIAFAX.

Real Madrid ocupa locul 3 in Spania, cu 78 de puncte, la unul distanta de Barcelona si Atletico Madrid, cu patru etape inainte de finalul campionatului. Madrilenii vor juca, pe 23 aprilie, in deplasare, cu Rayo Vallecano, formatie la care evolueaza internationalul roman Razvan Rat, revenit in lotul echipei lui Paco Jemez, dupa accidentarea la umarul drept suferita in noiembrie anul trecut, la amicalul dintre Italia si Romania, incheiat la egalitate, scor 2-2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.