Sport 21 Aprilie 2016 18:10
Simona Halep (locul 6 WTA) a pierdut, joi, partida cu sportiva germana Laura Siegemund (71 WTA), scor 1-6, 2-6, in cadrul turneului de tenis de la Stuttgart, Germania, disputat pe zgura si dotat cu premii totale in valoare de 759.000 de euro.

Meciul a durat o ora si 9 minute de joc. Pe durata partidei, Simona a jucat foarte slab atat la serviciu, cat si la retur. Halep a castigat 52% dintre mingile jucate cu primul serviciu si doar 15% cu serviciul 2. Simona a reusit doar un break pe serviciul Laurei Siegemund. Sportiva antrenata de Darren Cahill s-a accidentat la picior in barajul cu Germania disputat in weekend, iar mobilitatea ei a parut afectata de probleme medicale in meciul de la Stuttgart, scrie MEDIAFAX.

De cealalta parte, Siegemund (28 de ani) este o specialista a zgurii si este rezidenta la Stuttgart. Nemtoaica a jucat cu Simona dupa o alta surpriza reusita in primul tur: 6-0, 7-5 cu Anastasia Pavliuchenkova (Rusia, 27 WTA). Pentru participarea in cadrul turneului de la Stuttgart, Halep va primi 55 de puncte WTA si un cec in valoare de 8.590 de euro.

Simona Halep (24 de ani) va pierde din nou puncte in clasamentul WTA, intrucat avea de aparat semifinala din 2015. Romanca era favorita cu numarul 4 la castigarea trofeului in acest an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.