Sport 20 Aprilie 2016 14:24
Potrivit presei din Turcia, Mircea Lucescu il va avea ca antrenor secund pe fiul sau, Razvan Lucescu.

Cotidianul turc, Hurriyet, anunta ca presedintele clubului Galatasaray l-ar fi convins pe Mircea Lucescu sa preia echipa cu care antrenorul roman a cucerit Supercupa Europei in 2000. Potrivit Hurriyet, presedintele clubului Galatasaray, Dursun Uzbek, a anuntat ca in proportie de 85% echipa va fi antrenata de antrenorul roman, Mircea Lucescu. Dursun Uzbek a declarat ca Mircea Lucescu ii va avea ca secunzi pe fiul Razvan Lucescu si pe fostul jucator, Emre Asik. Mircea Lucescu a mai antrenat la Galatasaray in perioada 2000-2002, timp in care a cucerit Supercupa Europei si titlul de campion al Turciei, scrie MEDIAFAX.

Galatasaray se pregateste sa incheie unul dintre cele mai slabe perioade din istoria clubului. Antrenata in prezent de olandezul Jan Olde Riekerink, echipa Galatasaray se afla pe locul 8 in campionat, la 28 de puncte in spatele liderului Besiktas Istanbul.

Mircea Lucescu a mai avut o oferta de la rivala Fenerbahce, insa a preferat sa ramana alaturi de Sahtior Donetk si de Rinat Ahmetov, in ciuda situatiei tensionate din Ucraina.

In varsta de 70 de ani, Mircea Lucescu a antrenat in cariera echipele Corvinul, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Internazionale, Galatasaray, Besiktas si nationala Romaniei. Cel mai important trofeu cucerit de Mircea Lucescu este Cupa UEFA, in 2009, cu Sahtior Donetk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.