Sport 19 Aprilie 2016 09:46
Victoria obtinuta de Astra Giurgiu, scor 2-0, cu Steaua, in etapa a saptea din play-off nu a ramas fara ecou in presa internationala, dupa ce BBC lauda echipa lui Marius Sumudica, care se afla aproape de primul titlu de campioana din istoria clubului.
Astra are un avans de 6 puncte fata de Steaua dupa succesul de sambata seara, cu trei etape inainte de finalul sezonului, iar liderul din Liga I mai are nevoie de patru puncte pentru a fi matematic campioana. Daca cele doua formatii se vor afla la egalitate de puncte, echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf va castiga titlul, dupa ce echipei din Giurgiu i s-a rotunjit in plus punctajul la finalul sezonului regulat, informeaza MEDIAFAX.

"Daca nu sunteti suporterul lui West Ham, Celtic sau Inverness Caledonian Thistle, probabil nu ati auzit de Astra Giurgiu. Putin cunoscuta echipa din Romania, ce a intalnit recent cele trei formatii britanice in Europa League, ar putea deveni insa mai familiara in sezonul viitor", scrie BBC.

Formatia antrenata de Marius Sumudica mai are de jucat cu ASA Targu Mures si Pandurii Targu Jiu, in deplasare si pe teren propriu, cu Dinamo Bucuresti. La randul sau, Steaua va mai evolua pe teren propriu, cu Viitorul si Pandurii Targu Jiu si in deplasare, cu ASA Targu Mures.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.