Sport 18 Aprilie 2016 19:11
Fundasul roman al echipei Southampton si al nationalei Romaniei, Florin Gardos, va juca luni primul sau meci dupa accidentarea suferita in iulie 2015. Gardos va evolua in meciul echipelor de tineret, Southampton-Norwich City.

Antrenorul echipei Southampton, olandezul Ronald Koeman, a anuntat ca Florin Gardos va juca primul sau meci in 2016. Fundasul echipei nationale a Romaniei va evolua in confruntarea echipelor de tineret, Southampton-Norwich City, partida care va avea loc luni seara, de la ora 21:00, ora Romaniei. "Este foarte important pentru Florin Gardos sa joace un meci. Florin se simte foarte bine din punct de vedere fizic." a declarat antrenorul echipei Southampton, Ronald Koeman.

Florin Gardos a suferit o accidentare la genunchi pe 23 iulie 2015 si revine pe terenul de fotbal dupa o pauza de 270 de zile. Gardos a pierdut ultimele 42 de meciuri jucate de Southampton. Echipa antrenata de Ronald Koeman este clasata pe 7 in Premier League, cu 51 de puncte.

Fundasul roman a fost transferat de Southampton de la Steaua, pentru suma de 5 000 000 de euro.

Florin Gardos are sanse mari sa prinda si lotul echipei nationale pentru Campionatul European, competitie care va incepe pe 10 iunie, cu partida dintre Franta si Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.