Sport 17 Aprilie 2016 10:26
Simona Halep a invins-o pe Andrea Petkovic,sambata, in al doilea meci al zilei, dupa un meci cu trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-4. In prima partida de duminica, Simona Halep o va intalni pe Angelique Kerber. Romania-Germania 1-1, dupa prima zi la FedCup

Simona Halep a adus primul punct pentru Romania in meciul cu Germania din cadrul Fed Cup.

Dupa ce Irina Begu a fost invinsa in prima partida de Angelique Kerber, Halep, locul 6 in ierarhia WTA, a castigat greu meciul cu Andrea Petkovic, locul 30 WTA, scor 6-4, 6-7, 6-4. In urma acestei victorii, Halep o coduce pe Petkovic cu 6-1 in meciurile directe.

Simona Halep a inceput bine meciul, insa la 3-1 a avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza unor probleme la piciorul stang.
Halep si-a adjudecat primul set, scor 6-4, insa Petkovic s-a impus in setul 2 si a trimis meciul in decisiv. Pe locul 6 in ierarhia WTA, Halep a solicitat din nou ingrijiri medicale, in debutul setului 3. La scorul de 3-2, Halep a reusit primul break din setul decisiv, pe care l-a castigat in final cu 6-4.

Ziua de duminica va incepe meciul dintre Simona Halep si Angelique Kerber, programat la ora 13:00, urmat de partida Irina Begu - Andrea Petkovic. Pentru un eventual decisiv de dublu, capitanii Alina Tecsor si Barbara Rittner au ales perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu, respectiv Annika Beck/Julia Goerges, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.