Sport 15 Aprilie 2016 12:48
Liverpool a reusit, joi, o noua rasturnare incredibila de scor, dupa cea de la Istanbul din 2005, si s-a calificat in semifinalele Europa League, dupa ce a invins Borussia Dortmund, scor 4-3, iar Jurgen Klopp a declarat ca, la pauza, nu mai credea in victoria echipei sale.

Borussia Dortmund a condus cu 2-0 si 3-1, dar Liverpool a revenit de fiecare data. Divock Origi, Philippe Coutinho, Mamadou Sakho si Dejan Lovren au marcat golurile cu care englezii au castigat, in timp ce pentru Borussia au marcat Mkhitaryan, Aubameyang si Reus.

"Cand i-am trimis in teren pe Sturridge si Allen le-am spus sa arate ca au caracter. La pauza nu prea mai credeam in victorie, dar le-am spus ca trebuie sa iesim din joc cu fruntea sus. Sa dam tot ce avem. Le-am zis ca nu ma intereseaza daca o sa castigam sau o sa pierdem", a spus Klopp la flash-interviul de dupa partida, citat de DailyStar si preluat de MEDIAFAX.

La final, Klopp era euforic chiar daca a eliminat fosta sa echipa. Acesta a avut o iesire urata la adresa unui jurnalist, care l-a intrebat daca Liverpool a mai facut un pas spre castigarea trofeului dupa eliminarea Borussiei. "Nu ma intreba rahaturi d-astea", i-a raspuns Klopp, care a incercat sa redreseze situatia apoi. "Nu stiu ce echipe sunt calificate. Toate echipele spaniole sunt bune. Nu inteleg de ce vreti sa pronosticati cine va castiga trofeul", a incheiat tehnicianul german.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.