Sport 14 Aprilie 2016 18:52
Chiar daca n-au obtinut calificare in turul urmator, liderii mondiali vor primi 90 de puncte ATP si 14.470 de euro.

Romanul Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Jean Julien Rojer, au pierdut, in runda inaugurala a turneului Masters de la Monte Carlo, scor 2-6,3-6, in fata cuplului Henri Kontinen/John Peers, aceasta fiind a treia eliminare consecutiva pentru liderii mondiali in meciul de debut.

Principalii favoriti ai turneului de la Monte Carlo, Horia Tecau si Jean Julien Rojer au fost eliminati dupa o ora de joc, de Henri Kontinen si John Peers. Castigatorii de la Turneul Campionilor au inceput slab meciul si le-au oferit posibilitatea adversarilor sa se desprinda la 3-0. Perechea romano-olandeza nu a avut replica si a cedat primul set, scor 6-2, informeaza MEDIAFAX.

Setul secund a semanat cu primul, dupa ce Kontinen si Peers s-au desprins la 3-0 si nu si-au mai cedat serviciul pana la final, pentru a se impune cu 6-3. Infrangerea din primul tur la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo este a treia la rand pentru Tecau si Rojer in aceasta faza a competitiei, dupa esecul, scor 6-7, 6-3, 6-10 in fata cuplului Kubot / Matkowski, la Indian Wells si infrangerea cu 6-7, 6-7 contra perechii Chardy/Martin, la Miami.

Horia Tecau va fi prezent, in perioada 18-24 aprilie, la turneul BRD Nastase-Tiriac Trophy, unde va face pereche cu Florin Mergea. In 2015, perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, s-a retras de la turneul din Romania, din cauza unor probleme la bratul drept, pe care le-a acuzat jucatorul roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.