Sport 14 Aprilie 2016 11:24
Cuplul format din romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna a obtinut calificarea intre cele mai bune opt perechi la turneului Masters de la Monte Carlo, dupa victoria, scor 7-5, 7-5 in fata cuplului format din Robert Lindstedt si Alexander Peya.

Perechea alcatuita din Florin Mergea si Rohan Bopanna a inceput mult mai bine partida cu Robert Lindstedt/Alexander Peya si s-a desrpins la 3-0, insa adversarii n-au cedat si au egalat la 5. Mergea si Bopanna au gestionat mult mai bine finalul de set si s-au impus cu 7-5.

Mansa secunda s-a desfasurat sub semnul echilibrului, pana la 6-5 pentru Mergea si Bopanna. Perechea romano-indiana a castigat impotriva serviciului si, totodata, setul cu 7-5, scrie MEDIAFAX.

S-a terminat 7-5, 7-5, iar Mergea si Bopanna, finalistii ultimei editii a turneului Campionilor si cap de serie numarul 6, vor juca pentru un loc in semifinale cu favoritii patru, Jamie Murray, din Marea Britanie si Bruno Soares, din Brazilia. Pentru calificarea in sferturi, Florin Mergea si Rohan Bopanna au primit 180 de puncte ATP si 28.000 de euro.

Turneul Masters de la Monte Carlo este dotat cu premii totale de 3.748.925 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.