Sport 13 Aprilie 2016 17:24
Jucatorii echipei Dinamo Bucuresti spun ca au fost inspirati de revenirea echipei Real Madrid in meciul cu Wolfsburg si le promit fanilor ca vor reusi sa intoarca rezultatul meciului tur, cand au pierdut la Chiajna cu 3-0.

Mircea Rednic isi va motiva jucatorii folosind inregistrarea partidei din campionat contra Concordiei, meci castigat cu 4-0 de dinamovisti. "Se poate sa intoarcem rezultatul, de ce nu? Voi juca totul pe cartea atacului, cu doua varfuri. Avem un Romario in echipa, sa vedem cine va fi Ronaldo al nostru. Nu e sigur daca vor fi Bizonul si Essombe inca din primul minut, poate Romario cu Essombe. Ma mai gandesc pana maine. Pentru noi e mai important meciul din Cupa Romaniei, decat cel din Cupa Ligii", a declarat Mircea Rednic in cadrul unei conferinte de presa, potrivit MEDIAFAX.

Inspirati de performanta lui Cristiano Ronaldo si de rasturnarea spectaculoasa reusita de Real Madrid cu Wolfsburg in UEFA Champions League, dinamovistii sunt increzatori ca pot reusi si ei o revenire. Sergiu Hanca pariaza pe mijlocasul Valentin Costache, in varsta de 17 ani pentru acest meci.

"Costache e Ronaldo al nostru. Este un jucator cu explozie, la fel ca portughezul". a spus Hanca inaintea meciului cu Concordia Chiajna.

Meciul retur din semifinalele Cupei Ligii dintre Dinamo si Concordia Chiajna se va disputa joi de la ora 19.00 pe stadionul din Soseaua Stefan Cel Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.