Sport 12 Aprilie 2016 17:20
In varsta de 34 de ani, Roger Federer a declarat pentru Le Parisien ca se gandeste sa isi incheie cariera. Operat la genunchi in ianuarie, dupa Australian Open, Federer ar putea reveni pe terenul de tenis cu ocazia Mastersului de la Monte Carlo.

Intr-un interviu acordat publicatiei franceze Le Parisien, asul tenisului mondial, Roger Federer, a declarat ca s-a gandit la momentul in care va pune punct carierei de jucator.

"Da, ma gandesc la retragere. Fiecare jucator a trait acest lucru in mod diferit si, cateodata, nu avem de ales. Acest lucru va trebui sa vina intr-un mod natural si va trebui sa ma simt confortabil cu aceasta decizie. Va veni insa un moment in care va trebui sa decid. Intotdeauna am declarat ca nu voi fi nici antrenor, nici comentator, insa cine stie? Niciodata sa nu spui niciodata.", a spus omul cu 17 trofee de Grand Slam in palmares.

Intrebat de jurnalistii de la Le Parisien ce parere are despre pariurile ilegale, dar si despre scandalul de dopaj in care a fost implicata Maria Sarapova si alti sportivi rusi, Federer a fost transant.

"Aveti in fata un om care este complet in afara subiectelor de acest gen. Nu stiu nimic despre pariuri, iar cei care au fost prinsi dopati nu mai sunt in circuit. Scandalul in care este implicata Maria Sarapova? Da, este un lucru negativ pentru sport, insa trebuie asteptat verdictul", a declarat Roger Federer.

Roger Federer sta departe de terenul de tenis din luna ianuarie, atunci cand s-a accidentat la genunchi si a fost supus unei interventii chirugicale. Ultimul meci jucat de Federer a fost cel cu sarbul Novak Djokovic, in semifinalele Australian Open. Federer si-a anuntat revenirea pe teren la Mastersul de la Monte Carlo, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.