Sport 12 Aprilie 2016 17:04
Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Sumudica a spus la ProSport Live ca declaratiile lui George Becali despre Valerica Gaman l-au determinat pe capitanul echipei din Giurgiu sa anunte ca-si va prelungi contractul cu liderul din Liga 1.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Sumudica spune ca Reghecampf a gresit cand a declarat la finalul meciului Steaua-Dinamo, incheiat la egalitate, 1-1, ca unele echipe nu-si apara corect sansele. "Nu e normal ce a facut Reghecampf dar nu mai conteaza. Il respect pentru ce face ca antrenor, este un coleg, dar n-ai voie dupa meciul cu Dinamo sa faci asemenea declaratii. Si mie mi s-au parut ca unele meciuri nu s-au jucat cu intensitate, nu are cum sa fie aceeasi intensitate ca intr-un derby. Sunt niste declaratii care nu isi au rostul." a spus Marius Sumudica, potrivit MEDIAFAX.

Dupa declaratiile date luni de catre George Becali, care a precizat ca Valerica Gaman, ajuns la final de contract cu Astra, ar fi sunat-o pe sotia lui Reghecampf pentru a se propune la Steaua, Sumudica a spus ca fundasul sau l-a anuntat ca ar vrea sa continue la Giurgiu.

Nici Alibec nu are sanse prea mari sa ajunga la echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf. Am avut o discutie cu Gaman ieri si chiar mi-a spus ca s-a gandit mai bine si ar vrea sa continue la Astra. Gigi Becali m-a ajutat! Alibec are contract cu Astra in continuare, avem sanse foarte mari sa jucam in Champions League asa ca va fi foarte greu sa-l ia", a declarat Marius Sumudica la ProSport LIVE.

Inaintea meciului direct, dintre Astra si Steaua, cele doua echipe sunt despartite de doar 3 puncte in clasamentul Ligii 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.