Sport 11 Aprilie 2016 18:52
Jucatoarea de tenis Simona Halep considera ca terenul de zgura de la Cluj-Napoca pe care se va desfasura partida din FedCup impotriva Germaniei avantajeaza echipa Romaniei, sperand intr-o victorie a nationalei tarii noastre.

Intrebata de corespondentul MEDIAFAX la sosirea pe Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj daca jocul pe zgura avantajeaza echipa Romaniei, Simona Halep a spus ca ei, personal, ii place zgura si joaca destul de bine pe o astfel de suprafata.

„Din punctul meu de vedere, eu cred ca da. Mie imi place zgura, joc destul de bine pe zgura, vom vedea. Si ele joaca bine, suntem la un nivel foarte ridicat, unde toate jucatoarele jucam bine cam pe toate suprafetele. Eu sper sa fim mult mai incurajate decat ele si sa castigam, e tot ce ne dorim. Suntem o echipa puternica, mai solida, valori mult mai apropiate si cred ca putem face un meci bun, sa si castigam. Nu este exclus, dar va fi un meci foarte greu”, a spus Halep.

Monica Niculescu a declarat la randul sau ca este fericita ca a ajuns la Cluj, oras de care o leaga amintiri foarte frumoase. „Ne dorim sa facem o treaba buna, sa speram ca vom fi apte si sanatoase. Data trecuta publicul a fost senzational, ne-a ajutat foarte mult, m-am simtit incredibil si de accea ne bucuram ca suntem la Cluj”, a spus Niculescu.

Capitanul nejucator al echipei Romaniei, Alina Tecsor, a declarat si ea ca meciul impotriva Germaniei va fi unul echilibrat, echipa oaspete fiind una puternica.

„Suportul publicului conteaza foarte mult si ne bazam pe acest avantaj. Conteaza sa facem un meci frumos si ar fi frumos sa incheiem cu o victorie”, a spus Tecsor.

Echipa de tenis feminin a Romaniei, fara Irina Begu, care va sosi marti, a ajuns, duminica seara la Cluj-Napoca pentru partida din FedCup impotriva Germaniei care va avea loc in 16 – 17 aprilie in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.