Sport 11 Aprilie 2016 19:34
Fostul jucator al echipei Dinamo Bucuresti, Gabi Tamas crede ca formatia antrenata de Mircea Rednic nu trebuia luata in calcul pentru lupta la titlu inca de la inceputul play-off-ului.

De asemenea, fundasul de 32 de ani a avut si un conflict cu fanii dinamovisti, in momentul cand a fost inlocuit.

”Nu exista nicio frustrare, la un asemenea derby rezultatul poate sa fie oricare. Sa nu ne-o ia in nume de rau, dar Dinamo nu a contat pentru titlu in anul asta. Lupta se da intre noi si Astra”, a spus fundasul Stelei, care a explicat de ce a fost schimbat de Reghecampf in minutul 59 din derby. La 1-1 era normal sa fiu inlocuit, pentru ca eu nu sunt un jucator ofensiv, iar antrenorul voia sa atace mai mult. Trebuie sa castigam ambele meciuri cu Astra, sa le demonstram ca noi meritam sa fim campioni”. a declarat Gabriel Tamas la Digi Sport.

Fundasul de 32 de ani crede ca Steaua este cea mai buna echipa din campionat si se poate impune in meciul cu Astra, din etapa a saptea din play-off-ul Ligii I, relateaza MEDIAFAX.

”Nu m-au suparat suporterii dinamovisti. M-am ridicat de pe banca sa-i aplaud. Ei m-au injurat, eu i-am aplaudat. N-a fost o prestatie prea buna din partea noastra azi. Capul sus, privim inainte si ne gandim la meciul cu Astra. Daca vrem sa dovedim ca suntem echipa cea mai buna, trebuie sa batem Astra”, a mai spus Gabriel Tamas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.