Sport 9 Aprilie 2016 14:00
Suedezul Ulf Karlsson, fostul antrenor al lotului de atletism al Suediei, i-a cerut scuze lui Zlatan Ibrahimovic (34 de ani), retragandu-si acuzatiile de dopaj.

Zlatan a fost acuzat de Karlsson ca a luat, in mod misterios, 10 kilograme de muschi in doar sase luni, in perioada in care evolua pentru Juventus (2004-2006). ”Zlatan a luat in plus 10 kg in 6 luni in perioada in care juca la Juventus. Cred ca era dopat, asta e parerea mea. Si sunt sigur de asta! Este imposibil sa pui 10 kg de muschi intr-un timp atat de scurt. Cred ca asta era cultura clubului la acel moment. Si Albin Ekdal a pus 8 kg in plus la acelasi club. Au avut un doctor care apoi a fost suspendat 22 de luni”, a declarat initial Karlsson pentru ziarul suedez NWT.

La cateva zile dupa aceasta declaratie, fostul medic al lotului de atletism suedez a reflectat asupra spuselor sale, si a revenit, cerandu-i scuze lui Zlatan Ibrahimovic si retragandu-si cuvintele jignitoare la adresa starului nationalei Suediei si al francezilor de la PSG, informeaza MEDIAFAX.

"Imi cer scuze pentru declaratiile mele cu privire la Ibrahimovic. Am realizat ca spusele mele pot interpretate si imi pare rau. Intentia mea nu a fost sa creez controvense. Ii cer scuze lui Ibrahimovic si toturor celor pe care i-am deranjat cu declaratiile mele. Sper ca spusele mele sa nu-i afecteze imaginea pentru ca este cel mai bun fotbalist pe care l-a dat tara noasta", a spus Ulf Karlsson pentru TT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.