Sport 8 Aprilie 2016 18:14
Dupa ce timp de cinci luni a fost inchisa din pricina lipsei autorizatiei de functionare, Arena Nationala a fost redeschisa in urma cu doua saptamani, iar acum oficialii Primariei Capitalei au anuntat ca intentioneaza sa mareasca tarifele de inchierie.

"Consiliul General are obligatia de a reactualiza noile tarife. Odata cu aceasta decizie se va propune si o strategie de marketing, astfel incat din costurile de inchiriere a Arenei Nationale Primaria Capitalei nu numai sa-si acopere taxele de intretinere ci si sa aiba venituri suplimentare la bugetul local”, a spus Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Capitalei, conform digi24.ro

Cluburile din Liga 1 care vor sa-si dispute meciurile pe Arena Nationala, platesc 15.000 pentru primul inchirierea primului inel al stadionului si 25.000 de euro pentru intreaga arena, astfel ca la un meci disputat cu casa inchisa, incasarile clubului organizator ar putea ajunge chiar si la o jumataate de milion de euro, in functie de preturile biletelor.

"Exista solutia maririi preturilor, reactualizarii acestora, poate cota din incasari, poate dare in administrare” a spus si Catalin Campeanu, consilier general in Primaria Capitalei

Administratorii Arenei Nationale au spus ca in cele cinci luni in care cel mai mare stadion al tarii a fost inchis s-au pierdut incasari de peste 800 000 de euro. Tot intr-una dintre viitoarele sedinte ale Consiliului general al Primariei Capitalei se va decide si daca de administrarea arenei ar urma sa se ocupe o firma privata care sa plateasca anual o suma fixa, stabilita de comun acord cu primaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.