Sport 7 Aprilie 2016 16:17
Dupa 10 ani de cand a preluat conducerea Federatiei din Anglia, Printul William al Marii Britanii le-a cerut membrilor comitetului director sa reformeze din temelii modul in care este condusa asociatia.

Ducele de Cambridge, care este si presedintele Football Association, a sarbatorit cel de-al 10-lea sau an la sefia forului suprem al fotbalului din Anglia cu un dineu la stadionul Wembley, la care au participat toti cei din comitetul de conducere.

"Cum fotbalul este sportul nostru national, trebuie sa facem in asa fel incat sa fim noi cei care dam tonul. Adie un vant de schimbare in tot sportul mondial si trebuie sa ne asiguram ca nu vom ramane in urma. Acum suntem in pericol sa nu ne adaptam standardelor moderne." a spus Printul William, conform Reuters.

William, fan declarat al echipei de fotbal Aston Villa si-a stabilit favoritele la titlu pentru acest sezon din Premier League.

"Imi doresc nespus de mult ca Leicester sa castige acest campionat. Ar fi cel mai bine pentru fotbalul din Anglia" a mai spus William in timpul dineului de la stadionul Wembley.

Leicester conduce in acest moment in clasamentul din Premier League cu un avans de sapte puncte fata de principala urmaritoare, Tottenham Hotspur si mai are nevoie de patru victorii in urmatoarele sase meciuri pentru a fi sigura de trofeul de campioana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.