Sport 4 Aprilie 2016 12:54
FC Steaua Bucuresti a castigat, duminica seara, meciul de pe teren propriu cu ASA Targu Mures, scor 2-1, in etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 de fotbal.

Nicusor Stanciu paseaza din prima spre Adi Popa, care scapa singur in careu si suteaza in forta, Stancioiu nereusind sa respinga, desi atinge mingea. Scorul a devenit astfel 1-0. In cea de-a doua repriza, Rapa il trage de tricou pe Ramiro Costa in careu, in urma unui corner, si se dicteaza penalty. Argentinianul Brandan suteaza violent sub transversala si ASA egaleaza scorul la 1. Acelasi Stanciu patrunde pe stanga, in careu, centreaza in forta, la semi inaltime, Ivan Gonzalez incearca sa respinga cu calcaiul, dar trimite in proprie poarta, de la 5 metri, informeaza MEDIAFAX.

In urma acestui rezultat, Steaua Bucuresti a urcat pe primul loc in clasamentul play-off-ului, cu 35 de puncte. Bucurestenii au depasit la golaveraj Astra Giurgiu, care are 35 de puncte si un meci mai putin disputat. De cealalata parte, ASA Targu Mures ramane pe ultimul loc in play-off-ul Ligii 1, 6, cu 21 de puncte.

George Becali: Nu sunt multumit de jocul echipei de azi!

George Becali, finantatorul echipei de fotbal FC Steaua Bucuresti, a declarat, duminica seara, dupa meciul castigat de Steaua cu 2-1, pe teren propriu, cu ASA Targu Mures, ca nu este multumit de jocul formatiei bucurestene. "Cu o echipa deteriorata ca ASA Targu Mures, nu e normal sa te chinui pe final de meci. Nu sunt multumit de jocul de azi. Cand vrei sa te distrezi cu fotbalul, se distreaza si el cu tine. Nu am inteles schimbarea lui Enache cu Rapa. Enache juca bine ca fundas dreapta, apoi a fost mutat in banda stanga. Faci o schimbare sa pari tu geniu. Si Rapa face 11 metri. N-ai voie sa ai emotii pe final.", a declarat George Becali, la finalul meciului.

Finantatorul echipei bucurestene a vorbit si despre titularizarea iordanianului Taher Bawab in atac: "Bawab e de fotbal la sala, ce sa faci cu el? Eu daca jucam, o faceam mai bine ca Bawab!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.