Sport 2 Aprilie 2016 11:00
Novak Djokovic este la doar un singur meci distanta de a egala recordul de 6 titluri castigate la Miami Open, detinut de Andre Aggasi dupa ce a trecut greu in semifinale de belgianul David Goffin, in doua seturi, 7-6(7/5) 6-4.

Locul 1 mondial, Novak Djokovic a avut nevoie de tie-break pentru a se impune in primul set al semifinalei cu Goffin, iar belgianul l-a chinuit serios si in al doilea set al intalnirii.

"A fost vant, a fost umiditate si a fost cald. A fos ca si cand s-au strans toate la Miami. Si sunt mandru ca in ciuda tuturor acestor conditii, am reusit sa imi fac bine jocul si sa manageriez foarte bine mmentele dificile", a spus Djokovic, la finalul meciului pentru site-ul ATP

In finala, Djokovic va juca impotriva lui Kei Nishikori, care a trecut in doua seturi, 6-3, 7-5 de al saselea favorit al turneului, Nick Kyrgios. Nishikori este la a doua finala de Masters 1000 din cariera, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.