Sport 31 Martie 2016 18:47
Pilotul spaniol Fernando Alonso, de la McLaren Honda nu a primit acceptul medicilor pentru a concura in Marele Premiu al statului Bahrain, care se va disputa, duminica, pe 3 aprilie, dupa accidentul suferit in Marele Premiu al Australiei, de la Melbourne.

"Dupa ce a fost supus mai multor examene medicale amanuntite in aceasta dimineata, s-a decis ca pilotul Fernando Alonso nu poate lua startul in Marele Premiu din Bahrain, de la sfarsitul acestei saptamani." a declarat Matteo Boncini, seful Departamentului de Comunicare al Federatiei Internationale de Automobilism, conform Marca, scrie MEDIAFAX.

"Astept cu nerabdare comunicatul", au fost cuvintele spaniolului Fernando Alonso, dupa ce a iesit de la examenul medical la care a fost supus de medici, la sediul Federatiei Internationale de Automobilism, de pe circuitul din Bahrain. Pilotul spaniol a fost insotit la investigatiile medicale de sora sa, Lorena, de profesie medic.

Spaniolul Fernando Alonso a scapat nevatamat, dupa un accident petrecut in prima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, desfasurata la Melbourne. Accidentul a avut loc, in turul 18, dupa o coliziune puternica intre monopostul McLaren-Honda pilotat de Alonso si masina Haas a mexicanului Esteban Gutierrez.

Cursa de la Melbourne a fost castigata de pilotul german Nico Rosberg, de la Mercedes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.