Sport 29 Martie 2016 15:10
Scotianul Andy Murray, numarul 2 ATP, a fost eliminat in turul 3 al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa infrangere in trei seturi, 6-7, 6-4, 6-3 cu bulgarul Grigor Dimitrov, locul 26 in clasamentul mondial.

Arena centrala Cradon Park de la Miami nu a fost prielnica, luni, favoritilor. Pe tabloul feminin, liderul mondial Serena William si poloneza Agnieska Radwanska, numarul 2 WTA, au parasit competitia de la Miami in faza optimilor de finala.

Nici scotianul Andy Murray nu a avut mai mult noroc pe central. A fost eliminat de bulgarul Grigor Dimitrov, dupa ce a castigat primul set in tiebreak. Jocul numarului doi mondial nu a mai functionat apoi si Murray a cedat celelalte doua manse cu 6-4, 6-3.

"Ca sa fiu sincer, am jucat bine in momentele importante ale meciului. Am avut cateva oportunitati si am profitat de ele. Chiar daca am pierdut primul set, am ramas la un nivel inalt al jocului meu. Am continuat sa fiu foarte concentrat si in cele din urma, m-am impus." a declarat Grigor Dimitrov, conform Reuters.

Murray, castigator de doua ori la Miami, nu traverseaza o forma foarte buna. In urma cu doua saptamani, scotianul a fost eliminat tot in turul 3 si la turneul de la Indian Wells, de argentianul Federico Delbonis.

"Am facut multe greseli nefortate in setul al treilea. Dupa ce am castigat un prim set foarte echilibrat, am incercat sa pun o presiune mai mare pe adversar pentru a incheiat repede meciul. Nu am reusit acest lucru si a intors jocul in favoarea sa. Il felicit pentru victorie." a spus Andy Murray.

Pentru bulgarul Grigor Dimitrov urmeaza intalnirea din optimile de finala, contra francezului Gael Monfils, al 13-lea favorit pe lista capilor de serie si invingator cu 6-3, 6-4 in turul al treilea impotriva lui Pablo Cuevas, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.