Sport 29 Martie 2016 12:12
Irina Begu, ocupanta locului 35 in clasamentul WTA si Monica Niculescu, ocupanta locului 33 in acelasi clasament au fost invinse de adversarele lor, Madyson Keys, din Statele Unite ale Americii, respectiv Johana Konta (Marea Britanie, 23 WTA) si au ratat astfel prezenta in sferturile de finala ale turneului de tenis disputat la Miami.

Irina Begu nu a mai repetat evolutiile bune din meciurile cu Sabine Lisicki si Kristina Pliskova. Begu si Keys si-au castigat fiecare serviciul, pana in game-ul sase, cand sportiva din Statele Unite a facut break iar Begu nu a mai reusit sa revina, pierzand setul cu 6-3. In actul secund, Irina Begu nu s-a regasit si a cedat la 1. Partida a durat o ora si cinci minute, informeaza MEDIAFAX.

Irina Begu a obtinut pentru prezenta in optimi, cea mai buna performanta din cariera la competitia din Florida, 67.590 de dolari si 120 de puncte WTA.

Monica Niculescu - Johana Konta, scor 2-6, 2-6

Meciul dintre cele doua combatante a durat o ora si 22 de minute. In primul set, Konta a inceput mai bine si a condus-o pe reprezentanta noastra, scor 4-0. Monica a reusit sa modifice zeroul din dreptul numelui sau abia in urmatorul game, cand a reusit sa-si faca serviciul pentru prima data in meci.

In actul secund, Monica Niculescu a inceput la fel de slabt, nereusind sa mai castige vreun game pana la scorul de 5-0 pentru adversara din Marea Britanie. ROmanca a reusit un break si a mai castigat un game, iar scorul a luat proportii mai mici. In final, Monica a fost eliminata, nereusind sa-si ridice nivelul jocului, iar Konta a castigat si setul doi, scor 6-2.

Simona Halep - Timea Bacsinszky, marti, nu inainte de ora 20.00 (ora Romaniei)

Simona Halep, numarul 5 mondial, este singura jucatoare din Romania ramasa in competitie si va juca, marti, nu inainte de ora 20.00, cu elvetianca Timea Bacsinszky, in sferturile de finala. In 2015, Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Miami si are de aparat 390 de puncte, castigate anul trecut.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.