Sport 28 Martie 2016 12:38
Simona Halep va juca in optimile de finala ale turneului de la Miami impotriva ocupantei locului 69 WTA, Heather Watson, luni seara, de la ora 18:00.

Simona Halep va juca, luni de la ora 18:00, pe terenul 1 de la Miami, in compania jucatoarei din Marea Britanie, Heather Watson. Romanca are un bilant pozitiv in disputele cu britanica, pe care a invins-o de doua ori din tot atatea partide disputate in circuitul mondial. Ultima intalnire dintre cele doua jucatoare a avut loc in 2014, in turul al treilea de la Rolland Garros, iar Simona Halep s-a impus cu 6-2, 6-4. Dupa victoria cu Julia Goerges din runda precedenta, sportiva din Romania a declarat pentru wtatennis.com ca nu se teme de meciul cu Heather Watson, o jucatoare pe care o cunoaste foarte bine, informeaza MEDIAFAX.

Pe acelasi teren vor evolua, astazi, si celelalte doua jucatoare din Romania, ajunse in optimile de finala, Monica Niculescu si Irina Begu.

In turul al treilea, Irina Begu a trecut de Kristyna Pliskova, locul 101 WTA, cu scorul de 7-5,4-6,6-4 si va evolua in optimile de finala cu Madison Keys din Statele Unite ale Americii, locul 24 mondial.

Monica Niculescu a acces si ea intre cele mai bune 16 jucatoare de la Miami, in urma succesului in doua seturi, 6-4,6-1 in fata jucatoarei Coco Vanderweghe, locul 38 WTA. In optimile de finala ale competitiei din Florida, Niculescu va juca impotriva jucatoarei de pe locul 23 mondial, Johanna Konta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.