Sport 27 Martie 2016 14:20
Pe stadionul "Cluj Arena" va avea loc, duminica, incepand cu ora 21.45, partida de fotbal dintre echipele Romaniei si Spaniei, accesul suporterilor fiind permis cu doua ore inainte de inceperea competitiei.

In ziua meciului, incepand cu ora 17.00, va fi restrictionata circulatia pe str. George Cosbuc, str. Cardinal Iuliu Hossu, Str. Mihai Eminescu, str. Splaiul Independentei de la pod Napoca pana la pod Garibaldi, Aleea Stadion. Potrivit Jandarmeriei Romane, misiunea jandarmilor este desfasurarea partidei de fotbal in conditii de siguranta, precum si asigurarea protectiei spectatorilor, pe traseele de deplasare ale acestora si in imediata apropiere a arenei sportive. Intrarea in stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator, informeaza MEDIAFAX.

Pe timpul desfasurarii meciului de fotbal, se interzice comercializarea si consumul bauturilor alcoolice in imediata apropiere a arenei sportive.

RECOMANDARI PENTRU SUPORTERI

Jandarmeria Cluj recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice. De asemenea, informeaza suporterii ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice asadar, spectatorii nu au voie sa introduca in stadion astfel de obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decat cele prevãzute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societãtii specializate de protectie si pazã sau al fortelor de ordine. Este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta, precum si accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire. Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.

Citeste si:
Spania preia preşedinţia rotativă a Uniunii Europene, de la 1 iulie
Spania preia preşedinţia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.