Sport 27 Martie 2016 11:20
Echipa nationala a Angliei a reusit sa invinga, in deplasare, campioana mondiala Germania cu scorul de 3-2. Jucatorul echipei Tottenham Hotspur, Eric Dier, a fost omul decisiv pentru britanici in partida desfasurata la Berlin.

Germania a controlat prima parte a jocului, in care a avut si un gol anulat eronat, la Mario Gomez, pe motiv de offside. Pana la urma, campioana mondiala a deschis scorul inainte de pauza. Mijlocasul echipei Real Madrid, Toni Kross a fructificat pasa ideala primita de la Mesut Ozil. Fotbalistul Mario Gomez si-a luat revansa dupa golul anulat in prima repriza si a mai marcat o data in poarta englezilor, de data aceasta, reusita a fost valabila si, din minutul 57, Germania conducea cu 2-0.

A fost semnalul de revenire pentru nationala Angliei, care a iesit la atac si a intors rezultatul. Golgheterul formatiei Tottenham Hotspus, Harry Kane a redus din diferenta in minutul 61. Selectionerul Angliei, Roy Hodgson l-a introdus pe cel mai bun marcator din Premier League, Jamie Vardy, de la liderul Leicester City. Atacantul nu a dezamagit si a facut, 2-2, cu un sfert de ora inainte de final. Anglia, singura echipa care nu a pierdut nici un punct in preliminariile pentru Campionatul European din Franta, a dat lovitura in minutele de prelungiri, prin mijlocasul Eric Dier, informeaza MEDIAFAX.

Masurile de securitate la partida disputata la Berlin au fost speciale, dupa atentatele care au avut loc, marti dimineata, 22 martie, in capitala Belgiei, Bruxelles.

Pentru cele doua echipe nationale mai urmeaza un meci amical, marti, 29 martie. Nationala Germaniei va intalni, pe teren propriu, Italia, in timp ce Angliei va juca, tot pe teren propriu, cu Olanda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.