Sport 26 Martie 2016 12:15
Romanca Monica Niculescu a castigat, vineri, scor 6-1, 3-6, 6-0, meciul jucat cu chinezoaica Shuai Peng si s-a calificat in turul trei al turneului de categorie Premier de la Miami (Florida), dotat cu premii in valoare de peste sase milioane de dolari.

Meciul dintre cele doua combatante a durat doua ore si doua minute. Monica Niculescu a castigat fara prea mari emotii primul act al confruntarii, dupa ce a cedat doar un singur game, dar Peng a reusit sa revina in setul doi. Niculescu a condus, scor 3-0, dar chinezoaica a castigat sase game-uri consecutive, informeaza MEDIAFAX.

In ultimul set, romanca de 28 de ani s-a dezlantuit si nu i-a mai dat nicio sansa adversarei. Niculescu si-a adjudecat setul, scor 6-0, si urmeaza sa o intalneasca in turul trei pe Coco Vandeweghe (SUA, locul 38 WTA). Acesta a eliminat-o, scor 2-0 la seturi, pe Carla Suarez Navarro.

Peng (30 ani, 664 WTA) si Niculescu (28 ani, 33 WTA) erau la egalitate in privinta duelurilor directe, 2-2, reprezentanta tarii noastre invingand in 2009 la Dubai (primul tur) si in 2013 la Hobart (optimi), in timp ce chinezoaica a s-a impus in 2008 la Taskent (sferturi) si in 2013 la Roma (primul tur). Toate meciurile au fost de trei seturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.