Sport 26 Martie 2016 09:55
Pal Gabor, unul dintre agresorii care au participat la uciderea lui Marian Cozma, a fost eliberat din inchisoare pe 4 martie, dupa cinci ani petrecuti in spatele gartiilor, pentru buna purtare

"Pe 4 martie, infractorul Pal Gabor a fost eliberat pentru bunul comportament de care a dat dovada in inchisoare. Individul care este responsabil pentru moartea lui Marian Cozma a primit cinci ani din partea justitiei maghiare si acum se afla in libertate", noteaza site-ul kuruc.info, citat de MEDIAFAX.

Atacatorii Raffael Sandor si Nemeth Gyozo au fost condamnati la inchisoare pe viata in prima instanta, in iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de inchisoare. Acestia au facut apel, iar pedepsele cu inchisoare pe viata au fost reduse la 18 ani, iar cea de 20 a fost redusa la opt. Curtea Suprema de Justitie din Ungaria a majorat in octombrie 2012 pedeapsa lui Ivan Sztojka, de la opt la 13 ani de inchisoare.

Handbalistul Marian Cozma a fost ucis in noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, in localul Patriota din Veszprem, dupa ce a fost agresat de un grup de persoane, mai intai in interiorul localului, apoi in afara lui. Raffael Sandor, Nemeth Gyozo, Sztojka Ivan si Pal Gabor l-au lovit cu pumnii si picioarele pana acesta s-a prabusit, iar apoi unul dintre agresori l-a injunghiat in zona rinichilor.

Pe strada, Gyozo, Sztojka, Raffael l-au incercuit pe Marian langa un zid si au inceput sa il loveasca din toate directiile. Raffael Sandor a scos, din nou, cutitul folosit in discoteca si l-a injunghiat pe Marian in inima. In timp ce era deja cazut la pamant, Gyozo si Sztojka i-au mai aplicat lovituri de picior in zona capului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.