Sport 25 Martie 2016 14:12
Afectat de decesul lui Johan Cruyff, Lionel Messi i-a dedicat fostului mare fotbalist olandez victoria din meciul cu Chile

Pentru Lionel Messi ziua de 24 martie nu va mai fi la fel de acum inainte. “O mare parte din ceea ce inseamna Barcelona astazi i se datoreaza lui Joan Cruyff. A fost o persoana care a schimbat tota lstrategia la acest club dar si fotbalul pe care noi il jucam astazi. A fost una dintre cele mai influente persoane pe care le-am intalnit.”a spus Messi la finalul jocului castigat de Argentina 2-1, cu selectionata statului Chile, potrivit MEDIAFAX.

Messi este unul dintre produsele de success ale celebrei academii de fotbal a echipei FC Barcelona, academie despre care se spune ca este opera marelui Cruyff. Cel mai valoros fotbalist al planetei a ajuns la celebra La Masia, la varsta de 13 ani.

"A fost o persoana foarte draga mie si nu numai. Peste tot in lume, oamenii au doar cuvinte de lauda pentru Cruyff, insa pentru cei din Barcelona a fost cu adevarat o persoana speciala.”

Legenda fotbalului olandez si mondial, Johan Cruyff a incetat din viata, joi, intr-o clinica din Barcelona, la varsta de 68 de ani, dupa o lupta dura cu cancerul pulmonar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.