Sport 25 Martie 2016 09:45
Simona Halep (Romania, 5 WTA) a invins-o vineri dimineata pe Daria Kasatkina (Rusia, 36 WTA), scor 6-3, 7-5, si s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami, dotat cu premii de peste 6 milioane de dolari.

Simona Halep a castigat meciul din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory in doua seturi si nu a fost condusa in niciun moment de rusoaica in varsta de 18 ani. Inceputul de meci a fost perfect pentru Halep: 10 puncte consecutive castigate de constanteanca, iar tabela arata 2-0 si 30-0. Rusoaica si-a regasit busola si a egalat la 2, insa Halep a ridicat din nou nivelul, anihilandu-i serviciul adversarei fara probleme. Un break reusit la 4-3, consolidat rapid, si un altul la 5-3, au facut ca setul inaugural sa mearga in dreptul jucatoarei mai precise.

Simona a continuat sa-si tina adversara la distanta si a defilat in setul secund, pana la 5-2. Daria Kasatkina a reusit sa revina spectaculos si a egalat la 5. A fost momentul din romanca nu i-a mai dat nicio sansa adversarei. Rusoaica de 18 ani a mai castigat un singur punct in urmatoarele doua game-uri. Jucatoarea antrenata de Darren Cahill a fortat si a inchis printr-un break la 0 un meci in care a facut 24 de lovituri direct castigatoare si 33 de greseli nefortate, scrie MEDIAFAX.

Simona Halep o va infrunta in faza urmatoare pe Julia Goerges (Germania, 66 WTA). Nemtoaica a eliminat un cap de serie in turul doi: 3-6, 6-1, 6-4 cu Samantha Stosur (Australia, favorita 26).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.