Sport 24 Martie 2016 17:56
Demolarea singurului patinoar acoperit din Bucuresti, inaugurat in 1952, a inceput joi dimineata, iar dupa ce va fi reconstruita, arena Mihai Flamaropol va deveni una dintre cele mai moderne din Europa.

Noul patinoar, a carui valoare este estimata la 22 de milioane de euro, va fi realizat in 3 ani. Doi ani vor dura lucrarile de proiectare si executie si un an de zile pentru serviciile tehnice de operare si mentenanta post finalizare. Patinoarul va fi dotat la cele mai inalte standarde de calitate si va deveni unul dintre cele mai importante din Europa, informeaza MEDIAFAX.

Licitatia, organizata de Primaria Municipiului Bucuresti , pentru constructia noii arene a fost castigata in septembrie 2014 de catre firmele Astaldi Spa si UTI Grup.

Pe locul patinoarului Mihai Flamaropol din bulevardul Basarabia, inaugurat in 1952, va fi construit, conform contractului, un nou complex multifunctional destinat competitiilor sportive pe gheata si a altor activitati culturale si de agrement.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.