Sport 24 Martie 2016 11:24
Atacantul lui Liverpool, Daniel Sturridge este una dintre tintele principale ale sefilor lui PSG pentru camapania de achizitii din aceasta vara. Francezii il vad pe Sturridge ca fiind inlocuitorul perfect pentru Edinson Cavani.

Campioana Frantei ar urma sa piarda doi jucatori importanti la sfarsitul acestui sezon. Atacantul din Uruguay, Edinson Cavani, dar si suedezul Zlatan Ibrahimovic sunt ca si transferati in Anglia, de acolo de unde francezii vor sa-l aduca pe Sturridge.

Marti, o delegatie a campioanei Frantei va merge in Anglia pentru a negocia cu Liverpool. Francezii sunt dispusi sa liciteze pana la 50 de milioane de euro pentru atacantul care tocmai si-a prelungit contractul cu Liverpool pentru inca 5 ani si incaseaza 150 000 de lire sterline in fiecare saptamana. Mai mult, antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp nu vrea cu niciun chip sa renunte la jucator.

Sturridge, care a avut mari probleme de sanatate in ultimele 18 luni, a fost extrem de nervos cand a fost inlocuit duminica, in minutul 70 al meciului pierdut de Liverpool cu Southhampton 2-3, unde marcase al doilea gol pentru Liverpool. E a doua oara cand Sturridge se manifesta astfel, dupa ce a fost extrem nemultumit cand a fost scos de pe teren la meciul din Europa League, cu Manchester United, relateaza MEDIAFAX.

Sturridge, care se afla in cantonamentul nationalei Angliei pentru partida de sambata cu Olanda a declarat in cateva randuri ca ar vrea sa joace in grupele Champions League din sezonul viitor, iar acesta pare a fi atuul campioanei Frantei.

PSG a castigat titlul in Franta cu 8 etape inainte de finalul sezonului si continua cursa pentru trofeul Ligii Campionilor, chiar impotriva unei echipe din Anglia, Manchester City.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.