Sport 22 Martie 2016 19:11
Djordje Djokovic, fratele celui mai bun tenismen al momentului, Novak Djokovic, s-a aflat, la randul sau, in mijlocul atentatelor de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, care s-au soldat cu 34 de morti si 150 de oameni raniti.

Djordje, si el jucator profesionist de tenis, a povestit calvarul pe care l-a trait dupa consumarea atacurilor sangeroase. Sarbul in varsta de 20 de ani se afla la bordul unui avion care trebuia sa aterizeze pe aeroportul respectiv, insa aeronava a fost redirectionata imediat dupa explozii, potrivit MEDIAFAX.

Djokovic a ajuns pe un alt aeroport din Bruxelles, relatand intamplarile printr-o serie de postari pe Twitter. "Zburam linistiti catre Bruxelles, cand am fost redirectionati din cauza exploziilor. Am aterizat pe un alt aeroport", a anuntat numarul 1.524 ATP pe respectiva retea de socializare, continuand sa-si tina la curent urmaritorii cu mesaje precum "Sunt multe avioane aterizate aici si toata lumea asteapta inauntru mai multe informatii", "Presa din Belgia anunta explozii si la metrou. Toate statiile sunt inchise" sau "Tot orasul este paralizat, iar intreg traficul e blocat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.