Sport 23 Martie 2016 09:15
Organizatorii partidei amicale impotriva campioanei europene au decis sa sporeasca controalele, dupa atentatele din Belgia. Spectatorii sunt rugati sa mearga din timp la stadion, pentru a fi siguri ca vor trece la timp de filtrele de la stadion si vor fi in tribune la inceperea partidei.

Reprezentantii Jandarmeriei si Politiei ar putea considera partida una cu grad ridicat de risc, iar masurile de securitate si control a spectatorilor vor fi mult mai severe decat in mod normal, tinand cont de faptul ca la Cluj va veni una dintre cele mai importante nationale ale lumii, scrie MEDIAFAX.

“Se iau toate masurile de siguranta, mai ales dupa incidentele nefericite din Belgia. Chiar astazi am avut o prima sedinta privind securitatea si pot confirma ca vor fi controale foarte amanuntite la intrarea in stadion. E foarte important ca spectatorii sa vina cu o ora si jumatate, chiar doua ore inainte de inceperea partidei, pentru ca aceste controale vor dura destul de mult si doar asa pot fi evitate cozile, iar spectatorii pot intra normal. Trebuie luat in calcul si ca se va bloca accesul pe strazile de langa stadion”, a spus Radu Ratiu, administratorul Cluj Arena.

Romania-Spania se va disputa duminica seara, de la ora 21.45 pe stadionul Cluj Arena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.