Sport 21 Martie 2016 11:24
Tenismenul Novak Djokovic (Serbia, locul 1 ATP) a castigat, duminica, turneul de la Indian Wells, Statele Unite ale Americii, dotat cu premii totale in valoare de peste 7 milioane de dolari, dupa victoria din finala impotriva sportivului canadian Milos Raonic (locul 14 ATP), scor 6-2, 6-0.

Novak Djokovic este campion la Indian Wells, turneu de categorie Masters 1000 disputat pe suprafata dura, pentru a treia oara consecutiv si pentru a cincea data in istoria turneului. In plus, sportivul sarb a bifat al 62-lea trofeu din cariera, informeaza MEDIAFAX.

Djokovic (28 de ani) s-a impus dupa o ora si 17 minute de joc. Pe durata partidei, Djokovic a avut un joc solid la serviciu si nu i-a oferit nicio sansa de break adversarului. Novak Djokovic a servit 2 asi si a facut o dubla greseala, iar procentajul primului serviciu a fost de 68%. Foarte bun a fost procentajul mingilor castigate cu primul serviciu (78%).

Milos Raonic (25 de ani) nu a avut reactie la jocul perfect de pe baseline al adversarului, dar nici serviciul canadianului nu a fost la cote inalte. Raonic a inregistrat 4 asi si 2 duble greseli, iar procentajul primului serviciu a fost de 50%, dintre care 76% dintre mingi castigate. Principala problema a lui Milos a fost serviciul 2, care i-a adus doar 3 puncte din 30 jucate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.