Sport 20 Martie 2016 12:40
Cotidianul spaniol El Pais a anuntat duminica dimineata, citand surse apropiate antrenorului portughez, ca Jose Mourinho o va antrena pe Manchester United in viitorul sezon din Premier League.

Jurnalistii spanioli scriu ca Mourinho si-a trecut in precontract si o clauza speciala: va incasa 5 milioane de lire sterline in cazul in care nu va fi numit oficial in functie pana la 1 mai si alte 10 milioane pentru fiecare luna de intarziere.

Mai mult, The Independent, scrie ca Jose Mourinho si-a facut deja strategia de transferuri. I-a cerut vicepresedintelui lui United, Ed Woodward sa-i puna la dispozitie peste 200 de milioane de lire, pentru transferurile lui Gonzalo Higuain de la Napoli, Harry Kane de la Tottenham si Diego Costa de la Chelsea.

Louis Van Gaal este insa de alta parere. Managerul lui United e convins ca nu va fi dat afara la finalul acestui sezon si a declarant sambata ca echipa sa are nevoie de un manager sportiv pentru a castiga titlul in sezonul viitor. El le-a spus apropiatilor sai ca nu poate conduce clubul de unul singur.

Van Gaal, care a cheltuit mai bine de 250 de milioane de lire pe transferuri, de cand a fost numit la United, e convins ca echipa sa va avea alt randament daca un alt anajat al clubului ii va alege jucatorii ce pot fi transferati.
Jurnalistii englezi scriu ca Louis Van Gaal ar putea pleca mai repede de la United. Daca nu castiga derby-ul orasului Manchester de astazi, olandezul ar putea fi inlocuit pana la finalul sezonului cu Ryan Giggs.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.