Sport 15 Martie 2016 17:00
Fostul international roman, Ilie Balaci, a acordat, luni, un interviu pentru site-ul oficial al FRF in care a sustinut faptul ca putea, daca mai avea 20 de ani, sa se transfere fara probleme la Barcelona pe 80 de milioane de euro.

Ilie Balaci, in varsta de 59 de ani, a fost in cantonamentul nationalei de tineret a Romaniei U15 si i-a incurajat pe tinerii tricolori antrenati de Gabriel Manolache inaintea dublei cu selectionata similara a Italiei. Balaci a rememorat si victoria cu Squadra Azzurra din 1983, campioana mondiala in acel moment. Pe 16 aprilie, ”tricolorii” au castigat cu 1-0, prin golul marcat de Ladislau Boloni.

Am fost convins ca sunt mai bun decat toti. Puteam sa joc oricand la Barcelona, la orice echipa din lume. Asta pentru ca am crezut. Si voi sa credeti!”, le-a spus Ilie Balaci juniorilor, potrivit site-ului frf.ro. Fostul international le-a spus tinerilor tricolori ca trebuie sa joace fotbal cu zambetul pe buze. “Dar daca nu puteti sa ajungeti fotbalisti, aveti grija si invatati. Nu va faceti de ras cand vorbiti! Lasati telefoanele si cititi o carte inainte de somn. Pana in clasa a saptea eu am luat doar premiul intai. Doar cand am realizat ca voi fi fotbalist bun am pus fotbalul pe primul loc”.

Meciurile juniorilor romani in fata selectionatei Under 15 a Italiei sunt programate marti, 15 martie, de la ora 16:00, si joi, 17 martie, de la ora 10:00, la Centrul National de Fotbal Buftea, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.