Sport 14 Martie 2016 11:38
Simon Halep, locul 5 WTA, a vorbit intr-un interviu pentru site-ul oficial al tuneului de la Indian Wells despre cum i-a cerut scuze unui copil de mingi, dar si despre cat de frumoasa este Romania.

„Chiar azi (n.red. – sambata, la meciul cu Vania King), un copil de mingi nu a auzit ca vreau un prosop si m-am suparat foarte tare. Apoi, i-am cerut scuze. Nu am vrut, dar eram sub presiunea meciului. Stiu ca jucatorii pot fi uneori nepoliticosi cu copiii de mingi si e dificil pentru ei. Dar trebuie sa fii dragut cu ei. Sunt aici pentru noi si ne ajuta, nu e in regula cand ne suparam pe teren. Dar ei inteleg. Unii dintre ei joaca tenis si stiu ce e presiunea. Eu n-am fost copil de mingi, dar am vrut odata, cand Federer a venit in Romania pentru un meci de Cupa Davis. Antrenorul, fostul antrenor sau al doilea antrenor, nu-mi mai aduc aminte pentru ca am avut prea multi‚ a considerat ca e periculos pentru mine. Federer servea foarte tare, aveam 10 ani”, a povestit Halep.

Intrebata daca ar vrea sa devina partenera lui Roger Federer in meciurile de dublu mixt, romanca a raspuns: „Woww. Dar e cam greu”.

Simona Halep (24 de ani) a vorbit si despre diferenta dintre barbati si femei in tenis: „Am jucat odata la New York cu un barbat. Ca fata, e greu atunci cand trebuie sa returnezi pentru ca baietii servesc foarte tare. Cand sunt la fileu si baiatul loveste mingea, mi-e realmente frica. Dar am facut o treaba buna cu reverul meu, iar in meciurile de dublu mixt Horia e acolo si ma ajuta cu tot. La fileu, la serviciu, asa ca eu nu trebuie decat sa trimit mingea inapoi si sa stau pe linia de fund”.

Chestionata pe tema vacantelor in Romania, Halep a povestit: „Mereu le recomand strainilor sa vina in Romania, dar niciunul nu merge. Nu stiu de ce. E o tara frumoasa. Avem locuri frumoase. Ok, e greu sa traiesti in Romania din cauza economiei, dar locurile sunt fantastice. As recomanda Cluj, orasul unde am jucat Fed Cup”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.