Sport 11 Martie 2016 12:19
Cristian Chivu (35 de ani), fostul capitan al echipei nationale a Romaniei, a acordat un interviu publicatiei Eu Sunt 12, in care, printre alte subiecte, si-a ales cel mai bun 11 din istoria primei reprezentative.

Intre cele 76 de selectii pe care le-a strans Chivu la nationala, fostul jucator de la Ajax Amsterdam a apucat sa joace si cu membrii Generatiei de Aur, cea care a obtinut performante istorice, dar si in cea careia, impreuna cu Mutu, i-a dat numele.

In poarta, Chivu l-a ales pe Bogdan Lobont, legitimat in acest moment la AS Roma, postul de fundas dreapta fiind ocupat de Dan Petrescu. Cuplul de fundas centrali este format din Gica Popescu si Miodrag Belodedici, in timp ce Michael Klein ocupa postul de fundas stanga.

La mijlocul terenului, Cristi Chivu i-a ales pe Ionut Lupescu, Ilie Balaci si Nicolae Dobrin, iar linia de atac este formata din Adrian Ilie, Gheorghe Hagi si Adrian Mutu, ultimii doi fiind cei mai buni marcatori din istoria nationalei Romaniei.

Cel mai bun 11 din istoria nationalei, ales de Cristi Chivu, intr-un sistem 4-3-3: Lobont - Petrescu, Belodedici, Popescu, Klein - Lupescu, Balaci, Dobin - Ad. Ilie, Hagi, Mutu, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.