Sport 10 Martie 2016 16:32
FC Universitatea Cluj a obtinut miercuri o noua amanare in procesul prin care i se cere falimentul. Tribunalul Botosani a anuntat un nou termen, pentru data de 14 aprilie.

Oficialii echipei Universitatea Cluj au prezentat un document prin care arata ca, pe 10 martie, in conturile clubului va intra prima transa de bani de la un investitor. In total vor fi trei transe, in valoare totala de aproximativ 600.000 de euro, iar firma care va da acesti bani este din Hong Kong, conform actelor prezentate in fata judecatorului sindic, potrivit MEDIAFAX.

Site-ul stiridesport.ro scrie ca cel mai probabil este vorba de spaniolul Andres Hernandez, despre care se spune ca ar fi interesat sa preia clubul si a carui companie, BCK Oil West, are sedii in Bistrita, Rusia si Hong Kong.

Decizia de astazi ar putea amana si greva angajatilor clubului. Acestia au decis sa blocheze activitatea clubului dupa ce nu si-au mai primit salariile de 8 luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.