Sport 4 Martie 2016 15:51
Razvan Sava, primarul interimar al Capitalei, a anuntat ca Arena Nationala se va deschide cel mai tarziu pe 21 martie, doar daca Ministrul Dezvoltarii va da o ordonanta speciala.

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava a facut anuntul dupa intalnirea avuta cu presedintele FRF, Razvan Burleanu si Gino Iorgulescu, seful LPF.

"I-am invitat pe reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal pentru a le prezenta situatia din cazul National Arena. I-am asigurat ca sunt primul care vreau ca stadionul sa fie redeschis. Vreau ca bucurestenii sa se bucure de aceasta investitie. In acest moment stadionul nu are autorizatie de securitate la incendiu. Am depus la MDRAP expertiza tehnica facuta la un laborator din Italia, acreditat la nivel european. In urma testelor facute a reiesit ca materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislatia in vigoare si pe baza expertizei trebuie sa primim agrementul necesar ca Arena Nationala sa obtina autorizatia de securitate la incendiu. Ii solicit public domnului vicepremier Dancu sa grabeasca procedurile la minister si sa elibereze agrementul necesar.

Am depus expertiza in data de 19 februarie. Teoretic, cel mai tarziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obtinerea autorizatiei. Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. In cazul in care MDRAP nu va elibera agrementul, voi gasi alta solutie pentru a-l redeschide cat mai repede" s scris Razvan Sava pe contul sau de Facebook, potrivit MEDIAFAX.

Cel mai mare stadion din Romania, Arena Nationala, este inchis de 4 luni deoarece nu a primit avizul de functionare din partea ISU. Daca se va redeschide in timp util, Arena Nationala ar putea gazdui si meciul amical programat pe 27 Martie impotriva Spaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.