Sport 4 Martie 2016 14:40
Finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime a anuntat ca in cazul in care echipa va retrograda din Liga 1 atunci isi va retrage sprijinul financiar., iar jucatorii vor fi lasati sa plece.
"Daca echipa FC Botosani va retrograda la finalul acestui sezon, atunci sunt aproape sigur ca acest lucru va insemna si sfarsitul fotbalului din orasul nostru. Eu personal nu mai am niciun fel de motivatie pentru a continua si in Liga a doua. Jucatorii vor pleca si ei la casele lor. Vom incerca sa scoatem un profit de pe urma lor insa e greu de crezut ca se va intampla asta. Am vazut ce s-a intamplat la Piatra Neamt si imi e teama ca acelasi lucru se poate intampla si la noi."

FC Botosani a promovat pentru prima data in Liga 1 in anul 2013 iar de atunci a jucat fara intrerupere in primul esalon. Mai mult, vara trecuta a participat si preliminariile Europa League, fiind eliminata in turul doi preliminar de formatia poloneza Legia Varsovia, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.